Kulináris utazás – óbudai ízek

Óbuda gazdag és színes gasztronómiai hagyományokkal rendelkezik. A pandémia időszaka alatt a múzeum szombatonként megjelenő KAJATÉMA című rovatával igyekezett ezt a gazdagságot bemutatni.

A hetente közölt recepteket gyűjtöttük most össze a múzeum honlapján, hogy az érdeklődök maguk is fakanalat ragadva egy csipetnyi „Óbudát” varázsolhassanak az étkezőasztalukra.

 

 

Az Óbudai Múzeum eredeti kiadványa az alábbi linken érhető el:

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel!

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Adatvédelmi szabályzat megtekintése